Mexico

Find alt til det Mexicanske køkken på Taste of Latin America

Mexico byder på et væld af lækkerier og spice. De fleste forbinder det mexicanske køkken med, at det skal være brændende stærkt, og det er da heller ikke helt forkert, at du med fordel kan kigge mod det mexicanske hylder, hvis du er klar på en omgang chili. 

Men det mexicanske køkken er så meget mere end bare brændende chili, og de kraftige aromaer fra køkkenets varme chilier spiller op mod friske, milde, søde og fede smage fra lime, majs, bønner og avocado. Dermed kan man sige, at det mexicanske køkken er et køkken, der søger at opnå balance mellem kontraster, der ligger meget langt fra hinanden - og at resultatet er en verden af smag. Selv snacksne skal helst være både stærke og friske i en kombination af lime og chili, som man i Mexico putter på alt fra chips (såsom det er tilfældet med de populære  Takis) til en skål frugt og til kanten af et drinksglas. 

De mexicanske retter, der har fundet vej til Europa er typiske retter fra gadekøkkenerne i Mexico (altså street food). Og typisk for denne type mad er, at den skal kunne sammensættes hurtigt, når folk med sultne maver finder vej til madboderne. Derfor vil du måske bemærke, at du også selv kan lave hurtige og nemme retter hjemme i dit eget køkken med de mexicanske produkter og ingredienser, du finder på denne side. Med tortillas/tacos, en opvarmet bønnemos eller forkogte bønner og en god, spicy chilisovs, kommer du langt.

Klassikerne, du bliver nødt til at prøve fra det mexicanske køkken: Tacos, tostadas, quesadillas, burritos. Pift herlighederne op med frisk limesaft, modne avocadoer og al den chili, du kan holde til.

Læs mere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 124

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Michelada Startpakke
    Special Price 160,00 kr Regular Price 200,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 124

Side
pr. side
Faldende orden