¡Holá! og varmt velkommen til Taste of Latin America

Jeg er Carolina, og som de fleste peruvianere er jeg passioneret for mad, smage, dufte, og de helt rigtige ingredienser. De latinamerikanske køkkener har smæk på smagen og bruger krydderier i mængder, der vil gøre enhver dansk bedstemor helt rød i kinderne.

Men det er netop i de kraftige aromaer, passionen ligger, og måske er det grunden til, at gastronomi står latinamerikanske hjerter meget nær.

Derfor Taste of Latin America

Da jeg kom til Danmark for 14 år siden kunne jeg ikke undvære latinamerikansk - og særligt peruviansk - mad. Og da jeg fandt ud af at mange af mine yndlingsingredienser var noget nær umulige at få fingre i på disse breddegrader, besluttede jeg mig for at importere dem selv.

Det blev tilbage i 2014 udgangspunktet for Taste of Perú, som forretningen dengang blev døbt. Jeg blev dog hurtigt mødt af en interesse, der strækker sig langt ud over Perús grænser og en efterspørgsel på ingredienser fra hele latinamerika. Efter en løbende naturlig udvidelse af forretningen, hedder den i dag Taste of Latin America. Herigennem er jeg så priviligeret at kunne dele min madpassion med herboende latinamerikanske og danske madentusiaster og restauranter, der ligesom jeg elsker de latinamerikanske køkkener.

Alt du finder her er præcis de ingredienser, vi kokkererer med i Peru, Brasilien, Mexico og resten af latinamerika. Er nogle af ingredienserne nye for dig, eller er du i tvivl om noget, så spørg mig endelig. Jeg er altid klar på at sende dig en opskrift og dele ud af min viden - alle mine kunder bliver mødt med kærlighed og madglæde!

Et magisk lands basiskøkken: Peruvianske salsaer og majskerner

Chili er det peruvianske køkkens DNA - der findes mere end 300 forskellige slags. Det betyder ikke, at peruviansk mad nødvendigvis er stærk - den er bare altid smagfuld. For mig handler det om at skrue op for aromaerne, men gerne ned for varmen. I denne ånd har jeg sammen med den anerkendte peruvianske kok Jonathan Guardia udviklet Taste of Latin Americas egne salsaer, UKU-serien, der er en uundværlig del af det peruvianske basiskøkken.

Vores tre UKU-chilipastaer er udviklet efter traditionelle opskrifter, men med et strejf af mildhed. Du finder dem i gul og i to røde versioner. Og det er naturligvis vigtigt, at det gøres helt rigtigt - det ved enhver foodie. Derfor er de fri for kartoffel-/majsstivelse og lignende ‘fyld’ - den ægte vare. 

Under vores eget brand finder du også de traditionelle peruvianskechulpe majskerner, som skal til for at lave en rigtig peruviansk ceviche, samtstore hvide majs som bruges i en lang række latinamerikanske supper og gryderetter.

You can take me out of Latin America, but you can’t take Latin America out of me.

Bon appetit! 

Kærligst, 

Carolina